Vragen creaclip
V. Wat is CreaClip
A. CreaClip is een prachtig, eenvoudig en hanteerbaar hulpmiddel om zelf uw haren of van anderen professioneel  te knippen in een zeer korte tijd.
 

V. Waarom zouden we de CreaClip gaan gebruiken
A. Met de Creaclip kunt u honderden euro’s en vele uren op jaarbasis besparen. Nog niet te vergeten de stress, het maken van een afspraak en het wachten bij de kapper. Met de CreaClip kunt u gewoon lekker thuis in een handomdraai uw eigen steil creëren. Voor mensen die fysiek niet in staat zijn om naar de kapper te gaan is dit de uitkomst om zich in een mum van tijd een verzorgd kapsel aan te meten. Ook voor een ieder die regelmatig alleen voor de pony of een paar centimeter dode punten willen laten afknippen is dit  een onmisbaar hulpmiddel.

V. Ik knip reeds jaren zelf mijn haar, wat levert mij dit op
A. Vaak valt het niet altijd mee om zelf uw haren te knippen met het risico dat het of toch iets te kort is geknipt of uiteindelijk scheef. Doordat de CreaClip voorzien is van een geïntrigeerde kleine waterpas loopt u geen enkel risico dat het mislukt. Wat u uiteraard een professionele uitstraling oplevert.

V. Wanneer kan ik de CreaClip gebruiken
A. De CreaClip is op elk moment, elke plaats te gebruiken. U hoeft niet iedere zes weken een afspraak te maken bij de kapper en zeker niet als het gaat om een tussentijdse correctie (zoals pony en/of  ‘dode’ punten). Een uitkomst bij speciale gelegenheden, op vakantie of overhaast op reis of zakenreis en geen tijd meer voor een bezoekje aan de kapper, neem het mee, het past in iedere handtas. Maar het mooiste van alles…buiten een mooi en verzorgd kapsel kunt u het geld fijn opzij leggen voor leukere dingen.

V. Hoe onderhoud ik een bestaande pony
A. Pony’s worden ongeveer om de drie à vier weken geknipt. Duw de CreaClip naar beneden tot dat er ongeveer 1 cm haar onder de Clip verschijnt. Knip het haar langs de onderkant af. Voorzichtig knip niet teveel af, bij twijfel eerst ongeveer een halve cm. U kunt altijd een tweede laag afknippen.

V. Kan de CreaClip toegepast worden op dik haar
A. Ja, als al het haar niet in een keer in de clip past, verdeel het haar horizontaal in drie delen.

V. Is de CreaClip voor alle haartypes te gebruiken
A. Jazeker, kam het haar eerst goed door en controleer of er geen klitten meer aanwezig zijn. Bij sterk krullend haar wordt geadviseerd om eerst  het haar met een steil tang of föhn het haar ietwat rechter te krijgen. Houd rekening dat het haar iets meer inkrult.

V. Kan de CreaClip worden toegepast op natte haren
A. Ja, maar voor de beste en makkelijkste resultaten is droog haar aan te bevelen.

V. Hoe zit het met het onderhouden van de CreaClip
A. De CreaClip werkt zonder batterijen. Verwijder het achtergebleven haar na iedere knipbeurt en reinig het met een tandenborstel  en een beetje shampoo, spoel het met water af en laat het drogen.

V. In welke maten zijn de CreaClip te verkrijgen
A. De CreaClip wordt geleverd in twee maten. De kleine rechte blauwe clip is ontworpen en uiterst geschikt voor het knippen van pony’s, om mooie laagjes aan de zijkanten bij lang haar te perfectioneren en het knippen van lagen bovenop het hoofd voor meer volume en voor het knippen van mannen modellen. De grote witte gebogen clip is een geweldig hulpmiddel  voor het knippen van lange haren en lagen. Samen kunt u met deze twee maten eindeloze variaties knippen.

V. Waarmee kan het haar geknipt worden
A. Met een schaar maar ook met een  tondeuse werkt het ook uitstekend en snel.

Voor voorbeelden klik boven op VIDEO of voor meerdere video's ga naarwww.youtube.nl


vul in... CreaClip.

 

On-line webwinkel In Uw Voordeel | Eenmanszaak © 2001-2018 All Rights Reserved. 

Webdesign & Webmaster www.creaclip.nl : Francis Evers 


Copyright © 2010, CreaProducts LLC all rights reserved