Thera Cane originele TC uit Amerika Per stuk


Afmeting: 61 cm x 39 cm | Complete beschrijving van 16 pagina's wordt doorgestuurd

Artikelcode: TC01Thera Cane originele TC uit Amerika  Per stuk
Masseer zelf uw pijnen, klachten en ongemakken weg!

De Thera Cane® in Amerika is verkozen tot het beste apparaat  voor zelfmassage!


Thera Cane® 

We hebben allemaal het hele rondje gedaan, chiropraxie, accupunctuur, magnetiseren, diëten, kruidentherapie, Reiki, diverse massages, het plichtsgetrouw innemen van pijnstillers, rek en strekoefeningen etc. Maar het lost het probleem niet op.

Help en verlos uzelf in een korte tijd af van de meest voorkomende pijnen zonder medici en zonder medicijnen met behulp van de Thera Cane®   en of Triggerbal. 


De Thera Cane biedt tijdelijk verlichting van spierklachten, stijfheid, gevoeligheid en pijn die door triggerpoints kunnen ontstaan. Triggerpoints zijn knopen die in spieren zitten. Het is eenvoudig te gebruiken en legt het geven van de verlichting op de plaats waar het thuis hoort: in je eigen handen.

Als je Thera Cane® de regelmatig gebruikt, wordt je bewuster van je eigen lichaam en bovendien heb je het weer in de hand.


HOE WERKT HET...


De druk die je met de Thera Cane® op je spieren uitoefent, helpt de bloedstroom naar de spieren (met waardevolle zuurstof) te optimaliseren. Hierdoor helpt de Thera Cane®  de spierfunctie te herstellen. Verkrampingen in de spieren en pezen worden opgeheven. De toegenomen circulatie helpt de spier efficiënter werken. Met de Thera Cane®  kun je diepe druk geven op bijna elke triggerpoint in je lichaam, rug, nek, schouders, benen, heupen, armen, billen, waar je het ook nodig hebt.


Praktische oplossingen:


We hebben allemaal wel eens pijn in onze spieren. Je merkt er misschien niets van tot je iets probeert te pakken, of voorover buigt. Soms hoef je het alleen maar even om te draaien. Je voelt wat kraken in je nek of krijgt plotseling een hete plek naast je schouderblad. Hoe dan ook, het kan pijn doen en een hele tijd duren voor de pijn verdwijnt. Iedereen probeert de pijn weg te wrijven, maar het is moeilijk om stevig genoeg te wrijven of de druk diep genoeg te geven.

Wat is nu eigenlijk een Triggerpoint

Een triggerpoint doet bijzonder veel pijn als je erop drukt. Het ‘knobbeltje’ is de triggerpoint zelf. Het voelt aan als een knoop of klontje in de grootte van een speldenknop, rijstkorrel tot een erwt, welke diep in de spier begraven ligt. In de grote spieren van het bovenbeen kan de knoop aanvoelen zo groot als een duim. Het zijn dus kleine spierknopen.


Triggerpoints, staan voor afgeleide pijnen d.w.z. dat pijn in uw bovenarm afkomstig kan zijn vanaf achter uw schouderblad. Ze veroorzaken hoofdpijn,pijn in nek en kaak, pijn in de onderrug, tennisarmen en carpaal tunnelsyndromen. Ze zijn de bron van de pijn in de gewrichten, zoals de schouder,pols, heup, knie en enkel, die zo vaak wordt aangezien voor artritis, tendinitis,bursitis en letsel aan de gewrichtsbanden. Triggerpoints veroorzaken ook nog andere symptomen zoals: duizeligheid, oorpijn, sinusitis, misselijkheid,maagzuur, hartritme stoornissen, pijn aan de geslachtsdelen en gevoelloosheid in handen en voeten. 


Fibromyalgie, hoofd, nek, kaak en onderrug,carpale, tunnel syndrome, gewrichtspijn,artritis, tenditis (ontsteking van de pees zelf op de grens bot/pees), bursitis slijmbeursontsteking/slijmvliesontsteking)of letsel aan gewrichtsbanden.

Ook veroorzaken ze symptomen als: oorpijn, duizeligheid, misselijkheid, maagzuur, hartritme stoornissen, tennisarm, pijn in geslachtsdelen, spelen een rol bij pijnlijke en verstopte holtes, een rol bij chronische vermoeidheid en een verminderde weerstand tegen infecties.

Triggerpoints bij baby’s kunnen kolieken veroorzaken. Bij oproeiende kinderen ‘groeipijn’ en bij ouderen: bedwateren, scoliose (vergroeiing kromme rug).


Triggerpoints kunnen verantwoordelijk zijn voor langdurige pijnklachten, invaliditeit waaruit geen oplossing mogelijk lijkt, kunnen depressiviteit veroorzaken. Triggerpoints worden in de medische gemeenschap niet geaccepteerd.Men verward triggerpoints met acupunctuurpunten, acupunctuur en acupressuur (vanuit China) waarvan men zegt dat ze een positief effect hebben op veronderstelde energiestromen, laten zich moeilijk wetenschappelijk onderzoeken en worden door sommige artsen gezien als kwakzalverij. Triggerpoints komt rechtstreeks uit het Westen en is medisch onderzocht.


Zelfs fibromyalgie kan zijn oorsprong hebben in triggerpoints. De problemen die triggerpoints veroorzaken kunnen verassend eenvoudig te verhelpen zijn, de meeste mensen kunnen hemzelf doen, als ze maar over de juiste informatie beschikken. Het wordt tijd dat gewone mensen het recht op een pijnvrij bestaan in eigen hand nemen.


Een ontstellend hoog percentage artsen en andere medici zijn nog niet op de hoogte van triggerpoints, ondanks er in de medische literatuur al meer dan zestig jaar over wordt geschreven.


Als pijn wordt gezien in zijn ware hoedanigheid, dus als boodschapper in plaats van als ziekte, kan de behandeling worden gericht op de oorzaak van hetprobleem. Deze nieuwe methode bestaat uit zelfmassage die is gericht opspecifieke triggerpoints. Vaak voel je al binnen enkele minuten een duidelijkevermindering van de klachten. De meeste klachten kunnen binnen drie tot tiendagen worden geëlimineerd. Zelfs chronische aandoeningen, kunnen soms in slechts zes weken worden verholpen. Zou dit de reden zijn waarom artsen en medici niet op de hoogte (willen) zijn…

Triggerpoints reageren niet op:


positief denken;

bio feedback;

meditatie;

toenemend ontspannen.


Zelfs lichamelijke methoden kunnen falen als ze te globaal worden toegepast. Zoals Conventionele rek,- en strekmethoden werken niet voldoende om triggerpoints te corrigeren. Te fanatiek kan de situatie verergeren.


Een tijdelijke verlichting/toepassing op triggerpoints:  warmte of koude; elektrische stimulatie.

De meeste systemen van therapeutische aanraking zoals: acupressuur, shiatsu,craniosacrale therapie, myofasciale ontspanning, sportmassage, diepe weefselmassage, leveren te weinig om succes met triggerpoints te garanderen.


Het bestaan van triggerpoints is een feit:- je kunt ze voelen met je vingers;- zenden meetbare elektrische signalen uit, die middels elektrische apparatuur zichtbaar kunnen worden gemaakt d.m.v. elektronen microscopen zijn ze in het spierweefsel gefotografeerd.


Effecten triggerpoints: 


verzwakt de spier maar houdt de spier ook gespannen;

houdt een strakke samentrekking in stand in de spierweefsels die er deel uitmaken:

strakke banden spierweefsel houden de aanhechtingen van de spier voortdurend onder spanning;

waardoor symptomen ontstaan in nabij gelegen gewrichten;

door deze voortdurende spanning in de vezels van het triggerpoint wordt de circulatie beperkt;

ophoping van afvalstoffen, gemis aan zuurstof en voedingsbestanddelen kunnen triggerpoints maanden en zelfs jaren in standhouden.

Triggerpoints veroorzaken altijd pijn op een andere plek en lijden de pijnnaar ergens anders.


Reguliere gedachte pijnbestrijding


De oorzaak van de pijn wordt altijd gezocht op de pijnlijke plek zelf.


Gevolg: men wordt op het verkeerde spoor gebracht, inclusief de medici;- oorzaak wordt over het hoofd gezien, het hele lichaam krijgt een farmaceutische behandeling, terwijl het een plaatselijk probleem is het chemische stillen van de pijn (wat steeds duurder wordt) geeft de illusie dat er iets goeds gebeurd, terwijl er niets gebeurd, het probleem verbergt zich.


Zelfmassage triggerpoint werkt omdat:

het doorbreekt de chemische en neurologische cirkel die de spierkrampen in stand houdt;

het verbetert de circulatie die werd beperkt door het samengetrokken spierweefsel; 

het brengt een onmiddellijke strekking teweeg in de samengeklonterde spiervezels in de triggerpoint.


Het vinden van triggerpoints


Het is de bedoeling om alle spieren af te lopen, op zoek naar triggerpoints. Triggerpoints liggen meestal niet op de plaats waar het pijn doet. Pijnafleiding is de belangrijkste feit van triggerpoints. Massage op de verkeerde plek kan goed voelen, maar niet bijdragen aan de oplossing van de pijn. 


Triggerpoints veroorzaken meestal pijn aan de kant van het lichaam waar ze zelf zitten. Het komt zelden voor dat ze pijn naar de andere kant leiden. Met behulp van je gevoel, zul je de triggerpoint vinden. De bedoeling is dat je in het juiste gebied komt. Meestal een cirkel met een diameter van zo’n vijf centimeter.


Massagetechniek


Twee belangrijke factoren om goed te masseren zijn:

veiligheid;

effectiviteit.Let op: belast je spieren in onderarmen en handen niet, maar het moet wel werken op de triggerpoint.


De knoopachtige kenmerken van triggerpoints wordt al ruim 150 jaar beschreven. Triggerpoints kunnen een leven lang voortduren en zijn zelfs na de dood zichtbaar in het spierweefsel.


Triggerpoints kunnen onbeperkt latent aanwezig zijn en geen pijn veroorzaken.

Effecten van latente triggerpoints:


zijn op langere termijn ernstiger;

hebben de neiging zich tijdens een mensenleven te vermeerderen.Oorzaak latente triggerpoint:


stijve gewrichten;

beperkte beweeglijkheid bij ouderen;

maar ook voor jonge mensen een overbelasting wat leidt tot onherstelbare schade aan gewrichten;

een van de oorzaken van osteo artritis.Latente triggerpoints zijn:

heel gemakkelijk te vinden;

zijn zeer pijnlijk als je erop drukt;

worden bij weinig stress en spanning geactiveerd.


Drukpunt


Triggerpoints zijn absoluut niet hetzelfde als acupressuurpunten, het zijn absoluut geen drukpunten. Een drukpunt is een plaats waarop je druk uitoefent om het bloeden uit een wond te stoppen. Op een triggerpoint geef je juist druk om de doorbloeding te vergroten, niet om te verminderen. Het is een intermitterende druk in de vorm van een herhaalde massage strijking.


Triggerpoints worden vaak verward met ‘pijnpunten’, één van de officiële criteria om fibromyalgie te diagnosticeren. Als deze foutieve diagnose wordt gesteld door een arts, is dit een ernstige vergissing! Een groot deel van de pijn bij iemand die lijdt aan fibromyalgie kan worden veroorzaakt door myofasicale triggerpoints.

Verschillen tussen triggerpoint en pijnpunt:


op een triggerpoint moet een stevige druk worden uitgeoefend om pijn te bewerkstelligen. Een triggerpoint leidt de pijn af naar een andere plek. Een pijnpunt kan zó pijnlijk zijn dat het nauwelijks kan worden aangeraakt. Pijnpunten veroorzaken alleen plaatselijk pijn en leiden de pijn niet af naar een andere plek.


De orginele Thera Cane® uit Amerika wordt geleverd met een uitvoerige en complete gebruiksaanwijzing.
Lang 61 cm en 39 cm breedDiameter: 2½ cm en weegt ruim 500 gram.


Voor videobeelden ga naar...en vul in Thera CaneUiteraard kunt u in onze andere webwinkel altijd een Triggerpointbehandeling boeken (opsporen va knopen in spieren inclusief een behandeling) de kosten bedragen € 49,- duur 60 minuten inclusief een Triggerbal met een uitvoerige productomschrijving.Alle voordelen op een rij:

U koopt een product voor uw leven.

Door zelfmassage met de  Thera Cane® verlost u uzelf van de pijnen en eventueel van de klacht.

Niet meer afhankelijk van pijnstillers.

Het werken met de Thera Cane® vraagt om een korte oefening, maar zodra u het onder de knie krijgt wordt het uw favoriete hulpmiddel!

Eenvoudig in onderhoud.

Levert u op jaarbasis een aardig spaarcentje op (betalen van behandelingen en kopen van medicijnen).

Het bespaart u dus niet alleen geld maar ook tijd en gratis onderhoud voor een 'pijnvrij' leven.

Een ieder die op het gebied van massage werkzaam is loopt vaak zelf met klachten rond en heeft hier een meer dan uitstekend massage ‘maatje’ aan om de klachten af te komen.
€ 53.99

Aantal    

On-line webwinkel In Uw Voordeel | Eenmanszaak © 2001-2018 All Rights Reserved. 

Webdesign & Webmaster www.creaclip.nl : Francis Evers 


Copyright © 2010, CreaProducts LLC all rights reserved